banner
Utilaje agricole
freze fixe cu dinti verticali
Se folosesc la pregatirea terenului, realizānd o maruntire foarte buna a acestuia. Pot lucra si pe terenurile cu pietre si bolovani, deoarece acestea nu deterioreaza cutitele. Īmpiedica deasemenea formarea hardpanului.
freze cu dinti verticali pliabile

Se folosesc la pregatirea terenului, realizānd o maruntire foarte buna a acestuia. Pot lucra pe terenurile foarte grele, sau cu pietre si bolovani, acestea nedeteriorānd cutitele. Īmpiedica deasemenea formarea hardpanului. Au latimi de lucru mari, fiind destinate suprafetelor de lucru extinse. Sunt dotate cu sistem de pliere pentru a putea fi transportate pe drumurile publice.

freze cu dinti verticali cu palpator

Se folosesc la pregatirea terenului, realizānd o maruntire foarte buna a acestuia. Pot lucra si pe terenurile cu pietre si bolovani, deoarece acestea nu deterioreaza cutitele. Īmpiedica deasemenea formarea hardpanului. Sunt dotate cu palpator cu actionare hidraulica, ce comanda automat retragerea organului activ, atunci cānd īntālneste un obstacol. Se utilizeaza la lucrul pe rāndurile de vie si pomi.